Bihorul si Oradea prezentate la Targul de Turism de la Milano. (FOTO)
Turism

Bihorul si Oradea prezentate la Targul de Turism de la Milano. (FOTO)

Pásztor Sándor, președintele C.J. Bihor a început o campanie de promovare a județului nostru în regiunile din nordul Italiei. Seria de evenimente care își propune să atragă atenția asupra destinațiilor turistice din Bihor, cât și a posibilităților investiționale, a parteneriatelor economice a fost deschis cu un moment artistic în Aerogara din Bergamo, transmite intr-un comunicat CJ Bihor

Începând de ieri, prin Agenția de Management al Destinațiilor Turistice,  alături de APTOR Oradea, Bihorul este prezent la Târgul Internațional de  Turism de la Milano, promovând atracțiile turistice printre care orașul Oradea, Vârtop, Valea Ierului ori stațiunea Băile Felix.

Va urma o întâlnire cu guvernatorul regiunii Tirolului de Sud, regiune înfrățită cu Județul Bihor, pentru a detalia posibilitățile de colaborare în perioada imediat următoare. Programul celor 4 zile se va încheia marți la Consulatul din Milano cu ”Seara Bihoreană”, eveniment organizat în colaborare cu Ambasada României de la Roma.

Momentul artistic de sâmbătă din Bergamo a avut menirea de a surprinde pasagerii îmbarcați înspre Oradea, și totodată de a promova cursa de Milano. Ansamblul de dans profesionist ”Nagyvárad” a susținut câteva dansuri specifice zonei noastre, de aproximativ 15 minute. Pentru reușita acestui program trebuie evidențiată colaborarea cu RyanAir, cu directorul Aeroportului din Bergamo, Giacomo Cattaneo, cât și cu reprezentanții serviciului de pază și securitate.

După tăierea tortului având culorile tricolorului, fiecare călător a primit câte o felie. De asemenea, au fost împărțite felicitări pentru că sunt călători ai acestei curse de Milano – Oradea, broșuri și câte o ciocolată de casă împachetată în harta Bihorului cu principalele destinații.

Președintele Pásztor Sándor a precizat că ”această cursă Oradea – Milano nu trebuie să fie un scop în sine, ci  un instrument util pentru a dezvolta Țara Bihorului. De aceasta suntem acum aici, într-un de tur de forță, Târgul de oferă prosibilitatea de a ne promova  turistic și cultural, iar în materialul de marți seara de la Milano voi prezenta parcurile industriale ca principal punct de atracție pentru investitori și parteneriate economice”.

Ne găsiți și pe Google News