Universitatea din Oradea anunţă acreditarea unui nou program de licenţă, “Nutriţie şi dietetică”
Educatie

Universitatea din Oradea anunţă acreditarea unui nou program de licenţă, “Nutriţie şi dietetică”

Universitatea din Oradea anunţă acreditarea unui nou program de licenţă, “Nutriţie şi dietetică”, organizat de Facultatea de Medicină şi Farmacie. Programul se încadrează în strategia universităţii de adaptare la cerinţele actuale ale pieţei.

Programul de licenţă a fost acreditat ca urmare a evaluării indicatorilor de performanţă, a standardelor de referinţă şi a celor specifice de către Comisia de Specialitate nr.12 – Ştiinţe Medicale din cadrul ARACIS. Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) este agenția publică însărcinată prin lege cu evaluarea, acreditarea și autorizarea temporară a învățământului superior din România.

Concursul de admitere va fi organizat în sesiunea iulie 2017, pentru anul universitar 2017 – 2018 pentru un număr de 50 de locuri. Programul de studii de licență “Nutriţie şi dietetică” are o durată de studii de trei ani.

Metodologia şi detaliile cu privire la acest program vor fi publicate pe site-ul oficial al Universităţii din Oradea şi pe site-ul Facultăţii de Medicină şi Farmacie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News