Un tanar de 19, care a talharit o femeie in Oradea, a fost prins de un barbat care a alergat dupa el
Stiri Oradea

Un tanar de 19, care a talharit o femeie in Oradea, a fost prins de un barbat care a alergat dupa el

Vineri, 4 mai a.c., la ora 10.53, polițiștii orădeni au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 58 de ani, din municipiul Oradea, că în jurul orei 10.45, în timp ce se deplasa pe strada Sirenei din Oradea, un bărbat necunoscut i-a smuls de la gât un lănțișor din aur, de aproximativ 6 grame, în valoare estimată la 1.000 lei.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 19 ani, din Oradea. De remarcat spiritul civic al unui cetățean care, la strigătele de ajutor ale victimei, a reacționat prompt, alergând după tânărul bănuit de comiterea faptei, pe care l-a reținut la fața locului până la sosirea polițiștilor orădeni.

Poliția Bihoreană îi mulțumește orădeanului de 43 de ani pentru atitudinea cetățenească și altruismul de care a dat dovadă.

În urma administrării probatoriului în cauză și a cercetările efectuate, polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe tânărul de 19 ani, din Oradea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Sâmbătă, 5 mai a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

interlink.ro

Polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0