UPDATE: Accident petrecut azi noapte pe Magheru, intre o masina de politie si un Volkswagen
Stiri Oradea

UPDATE: Accident petrecut azi noapte pe Magheru, intre o masina de politie si un Volkswagen

Accidentul s-a petrecut in cursul acestei nopti, in jurul orei 01:00, la intersectia dintre Blv. Magheru si Aleea Strandului, intre un autoturism Volkswagen si o masina de politie aflata in patrulare.

La volanul volkswagenului se afla o femeie ce conducea pe directia Magazinul Crisul – Piata 1 Decembrie, si care, dupa spusele martorilor, avea o viteza considerabila, nu a observat la timp masina de politie, aflata in patrulare, cu luminile de avertizare aprinse, izbind-o in plin.

In urma accidentului soferul masinii de politie a sferit un traumatism cranian, fiind asistat de medicii de la ambulanta sosita la fata locului si transportat ulterior la spital, dupa cum au declarat pentru InfoOradea, martori prezenti la fata locului, in timp ce conducatoarea volkswagenului a suferit leziuni usoare.

accident crinul alb Oradea

Foto: Info TRAFIC Bihor

Intersectia a fost blocata pana in jurul ore 02:30

UPDATE, 08.05.2018: ora 09:00: Intr-un comunicat transmis la redactie, IPJ Bihor face precizari cu privire la accidentul in care a fost implicata o masina de politie, va redam comunicatul mai jos.

Marți, 8 mai a.c., la ora 00.56, o femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din municipiul Oradea, înspre Piața Emanuil Gojdu, la intersecția cu strada Aleea Ștrandului nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o autospecială M.A.I., aflată în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, care avea în funcțiune mijloacele speciale luminoase și acustice de avertizare și era condusă pe strada Aleea Ștrandului înspre Parcul Traian de către un agent de poliție de 24 de ani, din cadrul I.P.J. Bihor, care se afla în timpul serviciului, în misiune, deplasându-se la un eveniment sesizat prin S.N.U.A.U. 112 împreună cu un alt coleg din cadrul aceleiași structuri.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că niciunul din cei doi conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice.

În urma accidentului rutier, conducătorul autospecialei de poliție a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.”

loading...