Un oradean de 35 de ani a murit in urma unui impact devastator cu masina, pe Borsului
Stiri Oradea

Un oradean de 35 de ani a murit in urma unui impact devastator cu masina, pe Borsului

Un oradean de 35 de ani din Oradea, politist de frontiera, a sfarsit tragic, iar o pasagera in masina pe care o conducea a ajuns in stare grava la spital, in prima zi a noului an, in urma unui accident rutiera petrecut pe Soseaua Borsului din Oradea.

Accidentul s-a petrecut cu putin timp inainte de ora 7 dimineata, cand, datorita vitezei excesive, soferul a pierdut controlul automobilului in care se afla, intr-o intersectie sens giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp de inalta tensiune. In urma impactului devastator, soferul a murit pe loc, iar femeia, aflata in autoturism a ramas incarcerata. Pompierii de la SMURD si descarcerare s-au chinuit minute bune pentru a incerca salvarea femeii, care a fost ulterior preluata de echipajul SMURD si transportata la spital in stare foarte grava.

Oradeanul mort in accident  este Silviu Florin Dărăban, in varsta de 35 de ani, politist de frontiera. In timp ce pe tanara femeie din Oradea, aflata in stare grava la spital, o chema Alina Maria Fekete, mama a unei fetite.

Politistii prezenti la fata locului au continuat cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accdentului.

interlink.ro

Foto: Viorel Micle

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News