Un individ a incendiat o terasa din Oradea, dupa ce a fost data afara dintr-un local pentru ca a facut scandal (VIDEO)
Stiri Oradea

Un individ a incendiat o terasa din Oradea, dupa ce a fost data afara dintr-un local pentru ca a facut scandal (VIDEO)

Un incident care putea deveni foarte grav a avut loc saptamana trecuta pe terasa unei braserii din Parcul 22 Decembrie din Oradea, unde, in urma unor altercatii in incinta braseriei, un individ dupa ce a fost dat afara din unitate, a revenit si a dat foc unei umbrele situata pe terasa braseriei.

Avem o locatie in 22 decembrie(Braserie) un client (nou) fiind recalcitrant folosind dreptul de a ne rezerva clientela am ales sa il scoatem afara din local, dupa 30/40 minute s-a intors si a recurs la gestul vazut in clip. Nu a fost paguba mare doar pentru simplul fapt ca administratorul a fost in local… altfel ar fi fost alt sfarsit„, ne relateaza cumnatul patronului braseriei.

Situatia putea deveni una extrem de grava, pentru ca terasa se afla in apropierea parcului si foarte aproape de casele din zona.

In clipul de mai jos se poate vedea cum tanarul a pandit momentul cand nu il vede nimeni si a dat foc unei umbrele de pe terasa, nestiind ca terasa era supravegheata video.

interlink.ro

Din spusele celui care a relatat incidentul, urmeaza ca in aceasta dimineata sa se duca la politie sa faca plangere si sa prezinte dovezile.

Incendiul a fost stins de proprietari, pana la urma, insa doar pentru ca inca erau in unitate. Ce s-ar fi putut intampla daca la acel moment nu era nimeni acolo si ar mai fi si batut vantul?!

Ne găsești și pe Google News