Un copil de 10 ani este este cautat de aproape 2 ore in apele Crisului Negru, in zona localitatii Tinca.
Stiri Bihor

Un copil de 10 ani este este cautat de aproape 2 ore in apele Crisului Negru, in zona localitatii Tinca.

Mai multe echipaje de pompieri militari bihoreni acționează pentru căutarea unui copil dispărut în apele Crișului Negru, în zona străzii Câmpului, din localitatea Tinca, anunta ISU Bihor

La ora 17.20, o apelantă a numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana“ al județului Bihor cu privire la faptul că un copil a fost văzut plutind în apele Crișului Negru, pe raza localității Tinca.

La locul indicat de apelantă au fost mobilizate imediat, opt echipaje de pompieri militari, din care șase de căutare-salvare de la înec din cadrul Gărzii de Pompieri Tinca, Detașamentului de Pompieri Salonta și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, un echipaj de pompieri scafandri și un echipaj de pompieri paramedici, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și elicopterul SMURD. De asemenea, au fost contactați reprezentanții SalvaDrone pt. a asigura sprijin în misiunea de căutare a copilului, cu ajutorul dronelor.

Echipajele de căutare –salvare acționează cu șase bărci pentru găsirea băiatului, în vârstă de 10 ani, iar elicopterul SMURD survolează zona.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News