Un cap tractor DAF, furat din Croatia, oprit in Vama Bors
Stiri Bihor

Un cap tractor DAF, furat din Croatia, oprit in Vama Bors

Poliţiştii de frontieră bihoreni au descoperit şi indisponibilizat un cap tractor marca DAF, semnalat ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Croația, condus de un cetăţean ucrainean, informeaza ITPF Bors

În data de 04.06.2018, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş,  județul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean Andrii L., în vârstă de 29 de ani, conducând un cap tractor marca DAF, cu semiremorcă marca Schmitz, ambele înmatriculate în Polonia.

          În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru capul tractor era emisă o alertă de către autoritățile din Croația, din data de 20.02.2018, acesta figurând ca ”bun căutat pentru confiscare”.

Șoferul a declarat că este angajatul firmei de transport căreia îi aparține mijlocul de transport și nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenția autorităților.

interlink.ro

Capul tractor, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul intituției până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0