The Color Run Oradea, distractie si multa culoare, sambata si duminica in Piata Unirii
Evenimente

The Color Run Oradea, distractie si multa culoare, sambata si duminica in Piata Unirii

The Color Run Oradea. In 2018, The Color Run aniverseaza 5 ani de cand este in Romania, dar si noul oras gazda, Oradea. O cursa de cinci kilometri poate sa iti aduca mai multa buna-dispozitie decat te-ai fi gandit.

Lumea fantastica The Color Run Oradea se construieste din tone de pudra colorata amplasate din kilometru in kilometru si valuri de spuma, acestea fiind punctul de atractie, de la finalul cursei. Kitul de participare cuprinde tricou, buff, o insigna, 2 tatuaje temporare, iar la finish alergatorii iau acasa medalia cu unicorn colorata.

CITESTE SI:  Calendarul evenimentelor din Oradea in 2018

Directorul Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), Mihai Jurca, împreună cu directorul evenimentului The Color Run Oradea, Radu Condrea, au organizat miercuri, 6 iunie 2018, o conferință de presă la Primăria Oradea, în care au prezentat detaliile cursei de alergare The Color Run, care va avea loc sâmbătă, 9 iunie, pentru prima dată la Oradea.

interlink.ro

The Color Run Oradea 2018

Accesul în zona de eveniment din Piața Unirii va fi permis de la ora 14:00, iar primul start este la ora 16:00. Menționăm că vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4 – 5 minute, iar până la ora 16:30 vor pleca în alergare toți cei peste 1.000 de participanți. Primul nor de pudră colorată va fi la ora 18:30, iar următorul la 19:15.

Vrem să sărbătorim împreună eroul din fiecare persoană, descoperind cu această ocazie latura de super-erou pe care o ținem ascunsă. E nevoie doar un imbold pentru a te transforma dintr-un personaj normal într-unul extraordinar. Totul începe însă cu o miză: să alergi 5 kilometri. Lumea fantastică The Color Run Oradea se construiește din tone de pudră colorată și mai multă spumă„, spun organizaorii.

Peste 1.500 de participanți sunt așteptați, in Piata Unirii, să își unescă puterile pentru a scrie cea mai frumoasă poveste cu alergători.

Foto: TheColorRunRo

Ne găsești și pe Google News