Trei strazi din Oradea nu vor avea maine apa potabila pana la ora 14:00
Compania de Apa Oradea

Trei strazi din Oradea nu vor avea maine apa potabila pana la ora 14:00

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, miercuri, 24.11.2021, datorită lucrărilor de execuție a unui nou branșament de apă pe strada Avram Iancu, lucrare executată de către antreprenorul S.C GLOBAL SERV SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0800 şi 1400. 

Vor fi afectaţi consumatorii situați pe străzile: Avram Iancu, Mihail Kogălniceanu și Cuza Vodă (tronsonul cuprins între str. Avram Iancu și Mihai Viteazul). Precizăm faptul că, furnizarea serviciului de alimentare cu apă pe strada Armatei Române cu toate străzile adiacente acesteia, se va face cu presiune scăzută.

Consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire.

Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203, program permanent.

 

Ne găsiți și pe Google News