Transylvania College, școală internațională acreditată Cambridge, va deschide o creșă și grădiniță în Oradea
Stiri Oradea

Transylvania College, școală internațională acreditată Cambridge, va deschide o creșă și grădiniță în Oradea

Educatorii școlii și grădinițelor Transylvania College își doresc ca fiecare copil din școlile și grădinițele țării să aibă șansa la o educație așa cum are nevoie, să își găsească singuri sensul vieții, să le ofere fundamentul pentru o viață împlinită. 

Grădinița Transylvania College Oradea își va deschide porțile în luna septembrie a acestui an, odată cu lansarea noului an prescolar.

Programe de educație atrăgătoare pentru preșcolari

Învățarea prin explorare și descoperire în pădure (forest education) și învățare în aer liber (outdoor learning) constituie un mijloc de familiarizare a elevilor cu lumea înconjurătoare, exersează deprinderi, consolidează cunoştinţe şi valorifică potenţialul creativ al copilului.

Bucuria și dorința de a învăța

Spațiul va fi dotat cu piscină interioară și exterioară, zone de învățare și joacă în aer liber, precum și un teren de sport de care copii se vor bucura, și cu ajutorul cărora vor experimenta iar experiența, va fi sinonimă cu bucuria, libertatea, va genera energie pozitivă și va spori creativitatea copiilor și le completa cunoștințele.

Fiecare copil are un stil propriu de învățare şi, prin intermediul programelor  grădiniței le vor fi evidenţiate inteligența, voința, caracterul, într-un cuvânt personalitatea.

Date logistice importante

Creșa și grădinița vor putea găzdui împreună un număr de aproximativ 150 de copii, începând cu vârsta de 2 ani. Aceștia vor fi organizați în grupe de maxim 20 de copii, pentru a avea parte de o experiență optimă și pentru a primi fiecare atenția necesară și a se dezvolta echilibrat și sănătos.

Noua locație va fi situată pe strada Nicolae Beldiceanu, nr. 33, într-o clădire dispusă pe 2 nivele, care va găzdui 9 săli de clasă. Decorul noului spațiu este unul special, construit în stilul școlilor din viitor, flexibil și agil. Clădirea este înconjurată de un teren generos de 8000 mp, menit să ofere copiilor libertatea de care au nevoie pentru a crește și a se dezvolta armonios.

Pentru părinții care își doresc să le ofere copiilor cele mai bune oportunități de educație

Dacă sunteți părinți și vă pasă de dezvoltarea armonioasă și completă a copilului d-voastră, vă așteptăm să ne treceți pragul. Iubiți-vă copilul investind în educația lui. Abia așteptăm să vă cunoaștem!!

Vom organiza Ziua Porților Deschise înainte de deschiderea oficială – când  ne veți  putea vizita locația și vă veți familiariza cu conceptul propus și experiențele oferite. Vă așteptăm împreună – părinții și copiii, precum și profesorii interesați să colaboreze cu noi.

Înscrierile sunt deschise până la data de 30 iunie.

Ne găsiți și pe Google News