Tot mai multi tineri prinsi drogati la volan. Ieri un oradean de 18 ani si un salontan de 21 de ani descoperiti la un control de rutina
Stiri Oradea

Tot mai multi tineri prinsi drogati la volan. Ieri un oradean de 18 ani si un salontan de 21 de ani descoperiti la un control de rutina

Marți, 27 iunie a.c., la ora 23.12, pe strada Republicii din municipiul Oradea, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din municipiul Salonta, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul care conducea autotursimul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, luni, 26 iunie a.c., la ora 23.54, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism.

Și în acest caz, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că orădeanul de 18 ani, care conducea autoturismul, ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substanțe psihoactive.

Ne găsiți și pe Google News