O masina a luat foc pe strada Uzinelor din ORadea. A existat pericolul ca incendiul sa se propage la un depozit din imediata vecinatate
Stiri Oradea

O masina a luat foc pe strada Uzinelor din ORadea. A existat pericolul ca incendiul sa se propage la un depozit din imediata vecinatate

În cursul zilei de miercuri, 28 iunie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență produsă pe strada Uzinelor din municipiu.

În jurul orei 12.35, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism parcat în imediata proximitate a depozitului unei societăți comerciale, situată pe strada Uzinelor din municipiu.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat operativ, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, care au localizat și lichidat rapid incendiul, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul și la depozitul aflat la o distanță de mai puțin de un metru.

În urma producerii evenimentului, au ars portbagajul și partea din spate a habitaclului mașinii.  

Cercetările efectuate au indicat faptul că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o lampă cu gaz, aceasta fiind manipulată necorespunzător, în portbagajul autoturismului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Ne găsiți și pe Google News