Termoficare Oradea reia furnizarea incalzirii in Oradea, datorita racirii extreme a vremii
Termoficare Oradea

Termoficare Oradea reia furnizarea incalzirii in Oradea, datorita racirii extreme a vremii

Termoficare Oradea a reluat, incepnd cu luni dimineata, furnizarea agentului termic pentru încălzirea apartamentelor din Oradea, dupa ce in data de 25 aprilie au luat decizia inchiderii sezonului de incalzire in municipiu.

Termoficare Oradea a luat aceasta decizie far sa anunte in prealabil, avand in vedere temperaturile extrem de scazute pentru aceasta data a anului, dar si a prognozei pe urmatoarele 2-3 zile, care prevede temperaturi extrem de scazute pesntru aceasta data a anului.

CITESTE: Val de aer polar peste vestul Romaniei! Vremea se va raci accentuat si se vor semnala ploi, lapovite si ninsori, iar la munte va fi viscol

Potrivit legii, daca 3 zile consecutiv temepraturile scad sub 10 grade, sociectatile de termoficare au oblihgatia sa livreze ahent termic, insa acest lucru poate fi luat si ad-hoc, in cazul unor prognoze care prevad tmperaturi scazute.

interlink.ro

Cetatenii care nu doresc sa beneficieze de incalzirea centrala au obtiunea de a-si opri caloriferele in propriile apartamente sau la nivel de asociatii de proprietari.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News