Primaria Oradea anunta modificari la sectiile de votare din Oradea pentru Alegerile Europarlamentare
Informatii utile

Primaria Oradea anunta modificari la sectiile de votare din Oradea pentru Alegerile Europarlamentare

Primaria Oradea anunta ca la Alegerile Europarlamentare din 2019 au avut loc cateva modificari la sectiile de votare din municipiul Oradea.

Potrivit dispozițiilor art. 34 alin.1 și 9 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European cu modificările și completările ulterioare, precum și a art. 20 alin. 5 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, primarii aduc la cunoştinţă publică, cu ajutorul prefecţilor, delimitarea şi numerotarea fiecărei secţii de votare din ţară, precum şi sediile acestora, în condiţiile stabilite de Autoritatea Electorală Permanentă, prin hotărâre.

Pe această cale, Primăria Municipiului Oradea informează cetăţenii cu drept de vot că au survenit modificări privind numerotarea secțiilor de votare, a sediilor acestora, înființarea a două secții de votare, precum și rearondări de străzi.

Anexa Dispozitie DELIMITARE SECTII DE VOTARE  (.pdf)

Ne găsiți și pe Google News