Tengo Salonta locul 2 in play-off-ul Interligii, Campionatul European al cluburilor de futnet
Sport

Tengo Salonta locul 2 in play-off-ul Interligii, Campionatul European al cluburilor de futnet

În data de 30 septembrie 2017, la Kosice, în Slovacia, a avut loc play-off-ul Interligii, Campionatul European al cluburilor la care au luat parte echipe din Ungaria, Slovacia, Polonia și România. Țara noastră fiind reprezentată de către CS Tengo Salonta, deținătoarea en-titre a trofeului.

Formația noastră, pregătită de antrenorul Vasile Sorean, a câștigat semifinala cu Hummenne, după care, în finală, a întâlnit o altă echipă din Slovacia, chiar gazda competiției Kosice. Echipa noastră a pierdut acest ultim act cedând trofeul.

Sorean Vasile: “Au fost meciuri frumoase și atmosfera bună, dar în finală am pierdut cu echipa gazda Nohejbal KAC Košice. Sunt mulțumit după un an de lucru și sperăm că la anul să ne luăm revanșa

Tengo Salonta a înregistrat, în acest an, în luna iunie, cea mai mare performanță a tenisului de picior din România, cucerind Cupa Mondială a cluburilor.

Bihorenii se pregătesc acum de încheierea sezonului intern, fiind angrenați, cronologic, în Cupa României Masita, respectiv play-off-ul Campionatului României.