Street FOOD Festival vine la Toamna Oradeana cu delicii culinare
Diverse

Street FOOD Festival vine la Toamna Oradeana cu delicii culinare

Street FOOD Festival, primul eveniment din România dedicat mâncării stradale ajunge în această toamnă și la Oradea după 2 reprezentații delicioase desfășurate la Cluj și Iași. Street FOOD Festival (SFF) își va deschide bucătăria savuroasă în perioada 6 – 9 Octombrie 2016 în cadrul evenimentului Toamna Orădeană.

După ce la Cluj, în luna Iulie, festivalul a convins peste 50.000 de gurmanzi că mâncarea stradală e o experiență culinară deplină, urmează ca în acest weekend deliciile culinare să ia cu asalt Iașiul, iar mai apoi, în Octombrie, Street Food Festival va provoca pofticioșii bihoreni să încerce cele mai diverse și delicioase preparate în spiritul street-food. De la pizza cu cele mai proaspete ingrediente, la preparate tex-mex aromate și ușor picante, la burgeri suculenți cu toppinguri surpriză și produse pe grill înnecate în sosuri alese special și până la deserturi din cele mai diverse, beri artizanale 100% românești, vinuri alese din podgorii locale, dar și din alte regiuni geografice.

“Dragi orădeni, vă mulțumim că ne-ați invitat în frumosul vostru oraș și mulțumim pe această cale și autorităților, sponsorilor și tuturor celor care se implică pentru reușita acestui eveniment. Cunoaștem deja tradiția Toamnei Orădene și suntem extrem de încântați și onorați că începând cu această ediție vom fi parte din povestea voastră. Cu atât mai mult cu cât această invitație ne ajută să confirmăm încă o dată promisiunea făcută tuturor gurmanzilor: Street FOOD Festival vrea să ajungă la toți pofticioșii din întreaga țară. Anul acesta am pornit de la Cluj și ne-am continuat traseul prin Iași și Oradea. Abia așteptăm să vă spunem ce punem la cale pentru anul viitor, așadar stați pe aproape.” Constantin Covaliu, Managing Partner Why Not.

Pe lângă zecile de surprize culinare, orădenii sunt invitați să participe și la momente artistice cu diverse stiluri muzicale. De la Carla’s Dreams la Holograf, Byron, Robin & The Backstabbers, O.N.E., Jazzybit sau Lucia & Muse Quartet, cei prezenți vor avea ocazia să întâlnească o parte dintre cele mai iubite trupe românești ale momentului.Street FOOD Festival vine la Toamna Oradeana

Pentru că Toamna Orădeană și Street FOOD Festival înseamnă sărbătoare, cei prezenți între 6 și 9 octombrie în Piața Unirii vor avea parte și de alte surprize culturale și culinare.

Conceptul de Street Food a reușit să se afirme în întreaga lume prin ingeniozitatea bucătarilor, care au creat adevărate festine culinare în aer liber, reușind să uimească publicul printr-o abordare diferită de cea a servirii standard de restaurant, dar și criticii culinari care au început să promoveze intens aceste oaze gastronomice. De la acest eveniment nu vor lipsi nici activitățile special pregătite să însoțească experiența culinară, activități incluse în programul oficial Toamna Orădeană.

Așadar, în perioada 6 – 9 Octombrie, Piața Unirii din Oradea se va transforma într-o adevărată destinație culinară unde vor fi prezente caravane cu cele mai delicioase preparate, dar şi restaurante locale şi naţionale.

Street Food Festival Oradea (6 – 9 Octombrie 2016) este un eveniment realizat de Agenția Why Not Us împreună cu Asociația Management ++, prezentat de Kaufland România, promovat de Kiss FM, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Oradea prin Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune.

Ne găsiți și pe Google News