Let`s Do It Romania in Oradea. Sâmbăta voluntarii vor curăţa malurile Crisului Repede şi al Peţei
Informatii utile

Let`s Do It Romania in Oradea. Sâmbăta voluntarii vor curăţa malurile Crisului Repede şi al Peţei

Primăria Municipiului Oradea susţine Proiectul „Let’s Do It, Romania”, campanie de ecologizare organizată la nivel naţional în data de 24 septembrie 2016.

Scopul acţiunii de ecologizare este de a implica, alături de iubitori ai naturii, un număr cât mai mare de persoane, pentru ca împreună să conştientizăm şi să învăţăm despre importanţa protejării mediului.

În Oradea, întâlnirea organizatorilor şi voluntarilor va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2016, ora 9:00, pe platoul de lângă Lotus Center. Amplasamentele propuse pentru salubrizare sunt malurile Crişului Repede şi malurile Pârâului Peţa.

”Primăria Municipiului Oradea va asigura transportul deşeurilor colectate în cadrul acestei acţiuni, pe raza Municipiului Oradea, punând la dispoziţie mijloacele de transport necesare pentru transportul sacilor cu deşeuri rezultaţi în urma acţiunii”, a spus Mircea Stejeran – şeful Serviciului Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

Cei care doresc să fie coordonatori locali sau zonali pe judeţul Bihor sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa bihor@letsdoitromania.ro, cu numele  şi prenumele lor şi cu zona pe care doresc să o coordoneze. Aceştia prebuie să aibă peste 18 ani, timp liber, să fie deschişi, dinamici, de cuvânt şi cu simţul umorului.

Primăria Oradea mulţumeşte tuturor voluntarilor care susţin acest proiect şi contribuie în mod direct la crearea şi păstrarea unui mediu mai curat şi mai sănătos, pentru noi toţi, în Municipiul Oradea.

Ne găsiți și pe Google News