Street FOOD Festival Oradea 2020, în Cetatea Oradea, între 9-11 octombrie
Evenimente

Street FOOD Festival Oradea 2020, în Cetatea Oradea, între 9-11 octombrie

Street FOOD Festival Oradea 2020, Festivalul care ne-a obișnuit în ultimii ani cu mâncare delicioasă și muzică bună se întoarce pentru o ediție specială la noi în oraș.

Street FOOD Festival Oradea 2020. După o vară în care Street FOOD Festival s-a desfășurat sub forma unei terase în Cluj Napoca și o ediție reușită la Galați, organizatorii au ales Oradea pentru o nouă staționare plină de delicii în Cetatea Oradea.

În ultimele luni, echipa festivalului a găsit formula potrivită pentru realizarea unui eveniment la o scară mai mică, în condiții de siguranță, astfel încât vizitatorii să se poată bucura de mâncare delicioasă și muzică bună, alături de cei dragi.

Selecție de cele mai bune preparate

Chiar dacă numărul food truck-urilor va fi mai mic decât în alți ani, organizatorii promit o selecție culinară diversă și foarte atractivă: burgeri, paste, burrito, raclette, deserturi italiene, mâncare indiană și multe alte surprize ale bucătăriei internaționale, care vor putea fi servite alături de o bere, o limonadă sau un vin de calitate.

interlink.ro

Muzică live în fiecare seară

Robin and the backstabbers, byron și Grimus sunt trupele care vor urca pe scena din Cetatea Oradea în serile de 9, 10 și 11 octombrie și ne vor aduce aminte de atmosfera specifică de festival de care ne e dor tuturor. În deschiderea lor vor cânta 3 trupe din Oradea, selectate de către organizatori în urma concursului care se desfășoară online, mai multe informații despre concurs se pot găsi pe pagina de facebook: Street FOOD Festival România.

Măsuri de prevenție la Street FOOD Festival Oradea 2020

Locația e aceeași ca la ultima ediție, Cetatea Oradea, dar situația actuală impune unele schimbări organizatorice. Accesul se va face în mod controlat, prin trasee prestabilite, intrarea va fi condiționată de luarea temperaturii și dezinfectarea mâinilor, numărul maxim de participanți e limitat și se vor respecta în permanență măsurile de distanțare fizică și de prevenție, stabilite de autorități.

În rest, preparatele vor fi la fel de gustoase și inedite, băuturile bune, decorurile ideale pentru poze frumoase, iar muzica live de calitate. Intrarea este liberă.

Ne găsești și pe Google News