Street FOOD Festival 2019 Oradea – intre 17-19 mai in Cetatea Oradea
Evenimente

Street FOOD Festival 2019 Oradea – intre 17-19 mai in Cetatea Oradea

chilipirul-zilei.ro/
Street FOOD Festival 2019 Oradea , festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, a început sezonul și anul acesta, iar în acest weekend, între 17-19 mai festivalul ajunge în Cetatea Oradea.

Ediția de anul acesta a Street FOOD Festival 2019 Oradea, se anunță a fi una și mai frumoasă decât cea de anul trecut pentru că decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu și mai multe preparate interesante. Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Artiști precum Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Jurjak, Moon Museum, Lucia și Baby Elvis vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, unde orădenii vor dansa pe ritmurile de la Dubase Calibro, Soulheads sau Electrotwn.

Gurmanzii vor avea și ei de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție. Am vorbit de mâncare și de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la activități pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului cei mici sunt așteptați în Cetate unde vor putea să ia parte la ateliere de creație, golf, face paiting, carusel și activități cu baloane modelabile.

Citeste si: Street FOOD Festival Oradea 2019. Chef Foa va fi din nou prezent la Oradea

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi pentru că te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival.

decathlon.ro

Street FOOD Festival 2019 Oradea  este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.