Solaris Urbino 12, declarat “Autobuzul Anului 2017 în Europa”, va circula o saptamana prin Oradea. FOTO
Informatii utile

Solaris Urbino 12, declarat “Autobuzul Anului 2017 în Europa”, va circula o saptamana prin Oradea. FOTO

Primăria Oradea şi Conducerea OTL SA  vor prezenta autobuzul electric Solaris Urbino 12, câştigător al trofeului “Autobuzul Anului 2017 în Europa”. Acesta va fi pus la dispoziţia orădenilor, vreme de o săptămână, în baza unui parteneriat încheiat de OTL SA cu reprezentanţa Solaris în România.

Descris ca extrem de silenţios şi fără emisii poluante, remarcat prin construcţia modernă, dar şi prin costurile scăzute în exploatare, autobuzul electric Solaris Urbino 12, a fost declarat “Autobuzul Anului 2017 în Europa”.      

Solaris Urbino 12 electric in Oradea

Autobuzul Solaris Urbino 12 cu podea joasă, lung de 12 metri, cu o capacitate de 30 de locuri pe scaune, este pus la dispoziţia orădenilor, vreme de o săptămână, pe diferite trasee ale liniilor de autobuz, începând de Luni, 6 Martie 2017, de către reprezentanţa Solaris în România, în baza unui parteneriat de colaborare cu Oradea Transport Local.

Cei care vor călători cu acest autobuz, o vor face în mod gratuit pe toată perioada în care autobuzul se va afla în Oradea şi, pentru a-l evalua, invităm orădenii să răspundă la întrebările din chestionarul pe care îl vor putea completa accesând site-ul societăţii (www.otlra.ro).

loading...