Doi orădeni bănuiţi de trafic de droguri, dati in urmarire in Marea Britanie si prinsi in Oradea
Comunicate de presa

Doi orădeni bănuiţi de trafic de droguri, dati in urmarire in Marea Britanie si prinsi in Oradea

Doi orădeni bănuiţi de trafic de droguri, urmăriţi internaţional de autorităţile din Marea Britanie, depistaţi şi reţinuţi de poliţiştii Compartimentului Urmăriri.

Joi, 2 martie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor ai depistat şi reţinut doi bărbaţi de 42 şi 44 de ani, ambii din municipiul Oradea, urmăriți internațional.

Autoritățile din Marea Britanie au emis pe numele celor doi câte un Mandat European de Arestare, ambii fiind bănuiţi de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc pe teritoriul Marii Britanii.

interlink.ro

Cei doi au fost prezentați  la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a dispus reținerea acestora pe o perioadă de 24 ore, iar ulterior au fost prezentaţi la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare dinMarea Britanie. Magistraţii au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News