Piesa cotata cu cele mai mari sanse sa castige finala Eurovision Romania 2017 are legaturi neasteptate cu Oradea.
Diverse

Piesa cotata cu cele mai mari sanse sa castige finala Eurovision Romania 2017 are legaturi neasteptate cu Oradea.

Ilinca Băcilă, unul dintre membrii duo-ului care a uimit juriul concursului în semifinale – au primit punctaj maxim de la toţi membrii juriului Eurovision – este pe jumătate…orădeancă. Tatăl ei s-a născut la Oradea, bunicii ei orădeni sunt ambii profesori de muzică, iar o parte din talentul ei muzical i se datorează şi acestor legături cu oraşul nostru.

Acum Ilinca se află în faţa celui mai important moment al carierei sale: calificarea la Eurovision 2017, competiţia care va avea loc la Kiev, în luna mai. Împreună cu Alex, ea concurează în finala selecţiei naţionale cu “Yodel it!”, o piesă compusă de Mihai Alexandru şi Alexa Niculae, care îmbină acroduri rock cu elemente de pop, hip pop, şi yodeling.

Ilinca feat. Alex şi “Yodel it!” sunt numărul şase în concursul Eurovision Romania 2017, care va avea loc duminica aceasta, pe 5 martie.

Piesa care va reprezenta ţara noastră la această competiţia europeană de la Kiev va fi aleasă exclusiv de public, prin SMS.

Asadar, dragi oradeni, haideti sa o sustinem pe Ilinca, pe 5 martie, in direct la TVR1, votand-o (Votati nr 6 prin SMS) si trimitand-o pentru marea finala Eurovision 2017 de la Kiev

loading...