Simona Halep a castigat WTA Rogers Cup in finala cu Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4
Sport

Simona Halep a castigat WTA Rogers Cup in finala cu Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4

După o lupta cu numeroase răsturnări, numarul 1 mondial, romanca Simona Halep a câștigat duminică al treilea titlu al anului la Rogers Cup, depășind nr. 3 mondial, pe Sloane Stephens din Statele Unite, cu 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Rematch-ul finalei din 2018 de la Roland Garros, între Simona Halep si Sloane Stephens, a semanat izbitor, pana la finalul sertului al 3-lea, cand Simona a invins-o cu 6-4.

Meciul a avut o intensitate maxima,  cu multe rasturnari de scor, cu greseli de ambele parti, dar cu o Simona remarcabila pe final de meci, ea fiind la al patrulea meci in 3 zile, in fata unei Sloane determinata.

Mă simt fericita, a declrat Halep, la finalul meciului „Mă simt bine, am avut o vacanță lunga după Open-ul Francez, dar jocul meu este încă bun și am avut o dorința mare de a câștiga acest turneu, ceea ce mă face fericita. Voi continua să fac același lucru. Sperăm că voi avea mult mai multe rezultate bune in acest an

Desi vizibil frustrat de faptul ca Simona a invins-o a doua oara intr-o finala, Sloane a declarat „Chiar dacă am pierdut astăzi, am dat totul pe teren„, a spus ea. „Evident, sunt trist că am pierdut, dar am pierdut in fata numarului unu mondial, ceea ce nu este chiar asa de rau

Simona Halep a castigat 900 de puncte WTA si 519.000 de dolari

Ne găsiți și pe Google News