Un barbat de 28 de ani din localitatea Forau a murit strivit sub un tractor rasturnat. Soferul a fugit de la locul faptei
Stiri Bihor

Un barbat de 28 de ani din localitatea Forau a murit strivit sub un tractor rasturnat. Soferul a fugit de la locul faptei

Marți, 7 august a.c., în localitatea bihoreană Forău, un bărbat de 51 de ani, din comuna Uileacu de Beiuș, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, pe o porțiune de drum deschis circulației publice, în pantă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar tractorul s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 28 de ani, din Forău, care se afla pe aripa tractorului, a fost prins sub cabina tractorului, suferind leziuni care i-au provocat decesul.

După producerea accidentului rutier, conducătorul tractorului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, prezentându-se a doua zi la sediul Poliției Municipiului Beiuș.

La momentul testării sale cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Joi, 9 august a.c., în urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș l-au reținut pe bărbatul de 51 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Vineri, 10 august a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă a acestuia.

Polițiștii rutieri beiușeni continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News