Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 13-19 august 2018
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 13-19 august 2018

In saptamana 13-19 august, Administratia Nationala de Meteorologie preconizeaza ca, vremea va fi calda, caniculara in primele zile, apoi temperatura aerului va marca o usora scadere, astfel ca, la sfarsitul saptamanii maximele se vor situa in jurul valorii de 30ºC.

Luni, vremea va fi deosebit de calda, pe fondul unui cer mai mult senin, maxima zilei va urca la 33ºC, in timp ce minima va cobori pana la 20 ºC. Vantul va sufla slab, predominant din sector S.

Marti, vremea va ramane calduroasa cu o maxima ce va depasi pragul de canicula, iar disconfortul termic se va accentua. Maxima zilei va urca la 34ºC, in timp ce minima din cursul noptii va avea valoarea de 19ºC.

Miercuri, cerul se va acoperii treptat si temporar va ploua, precipitatiile putand avea caracter de aversa, fiind insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice. Maxima zilei va urca la 29ºC, iar minima se va situa in jurul valorii de 18ºC.

Joi, vremea va redeveni frumoasa si calda, cu un cer variabil, sansele de precipitatii vor fi reduse, fiind posibile in cursul diminetii si al noptii. Temperatura aerul va ajunge, la amiaza, la 29ºC, iar minima va cobori la 17ºC.

Vineri, temperatura aerului va marca o usoara crestere, cerul va fi senin, cu unele innourari spre seara. Maxima va urca la 30ºC, iar minima va cobori la 19ºC.

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda, cerul va fi variabil si se va innoura spre seara si in cursul noptii, cand cresc sansele sa ploua. Maxima zilei va ajunge la 31ºC, iar minima la atinge valoarea de 18ºC.

Duminica, cerul va fi senin si vremea va redeveni calduroasa. Temperatura aerului va urca, la amiaza, spre valoarea de 30ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 19ºC.

In tot acest interval, Administratia Nationala de Meteorologie ar putea emite coduri galbene de vreme severa imediata, in special in cursul zilelor de miercri si vineri

Ne găsiți și pe Google News