Sfârșit de săptămână plin la Teatrul Regina Maria din Oradea
Evenimente

Sfârșit de săptămână plin la Teatrul Regina Maria din Oradea

Sfârșitul de săptămână vine cu o ofertă teatrală care nu poate fi ratată de niciun iubitor de cultură. Patru spectacole din repertoriul Teatrului Regina Maria se vor juca în perioada 20-22 august.

Vineri, 20 august, de la ora 19:00, la Sala Arcadia vă invităm la spectacolul „Trei femei înalte”, de Edward Albee. Textul, considerat o capodoperă a teatrului contemporan, este câștigător al premiului Pulitzer (1994), iar spectacolul Teatrului Regina Maria i-a adus regizoarei Diana Păcurar o nominalizare și premiul publicului pentru categoria debut, la Gala Premiilor UNITER 2021.

Sâmbătă, 21 august, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, cea mai celebră marionetă din lume vă invită să porniți împreună într-o aventură incredibilă, urmărind spectacolul „Pinocchio”, o adaptare după povestea lui Carlo Collodi, în regia Adelei Moldovan.

Sâmbătă, 21 august, de la ora 19:00, la Sala Mare se va juca spectacolul „Genul acuzativ”, text și regie Mimi Brănescu, o tragicomedie contemporană românească care vorbește despre fragilitatea legăturilor de familie și despre ce se poate întâmpla atunci când ne hotărâm să facem dreptate în viața noastră.

interlink.ro

Duminică, 22 august, de la ora 19:00, la Sala Mare, elevii clasei a XII-a sunt puși din nou pe șotii. Muzică, distracție, plimbări „pe centru”, „înghețată la stradă”, idile adolescentine, presiunea examenului de Bac, profi și colegi, toată perioada frumoasă și vioaie a anilor de liceu este surprinsă în spectacolul „Profu’ de franceză”, adaptare de Matei Mircioane, după Tudor Mușatescu, regia: Dan Mirea.

Bilete puteți achiziționa de la agenția teatrului (marți-vineri: 15:00-19:00 sau începând cu oră înainte de spectacolele programate la Sala Mare), online pe Eventim.ro sau începând cu o oră înainte de fiecare spectacol de la fața locului.

Ne găsești și pe Google News