Secessionul din Piata Unirii in viziunea elevilor de la Liceul de Arte din Oradea. FOTO
Cultura

Secessionul din Piata Unirii in viziunea elevilor de la Liceul de Arte din Oradea. FOTO

Prin programul Secession Urban Art, finanțat prin Bursa Talentelor, zeci de elevi ai Liceului de Arte au desfășurat timp de două zile, în Piața Unirii, acțiuni de artă urbană cu scopul de a aduce în atenția orădenilor frumusețea stilului secession al clădirilor din orașul nostru.

Dacă ai și tu o idee de proiect pentru comunitate, pe care o poți transforma în proiect cu ajutorul unui sprijin financiar, poți aplica si tu

„Bursa Talentelor” este o iniţiativă a Fundaţiei Comunitare Oradea. Prima ediție a fost lansată în cadrul evenimentului „11even Oradea” ce a avut loc în data de 18 octombrie 2013.

interlink.ro

Prin Bursa Talentelor, Fundația Comunitară Oradea încurajează performanţa tuturor celor înscriși într-o formă de învățământ și care dezvoltă sau vor să dezvolte proiecte ce au ca scop realizarea unor produse novatoare, lucrări de diplomă/doctorat, articole sau cărți, cercetări de piață, participarea la competiții, etc. şi care aduc un plus de valoare comunităţii bihorene. Dorim mai ales să încurajăm tinerii talentați indiferent de domeniu (științe exacte, științe umane, arte, sport etc.) şi să le oferim susţinere şi încredere în drumul pe care l-au ales. Considerăm că tinerii sunt o valoare importantă a oraşului nostru, membri ai comunităţii care pot influenţa pozitiv dezvoltarea ei, prin exemplul propriu dar și prin ceea ce realizează atât în prezent, cât şi în viitor.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News