Seara de film in aer liber, in scop caritabil, in aceasta seara, in Campusul Universitatii Oradea
Diverse

Seara de film in aer liber, in scop caritabil, in aceasta seara, in Campusul Universitatii Oradea

Studenții voluntari ai Asociaţiei Studenţilor Economiști din Oradea (ASEO) organizează in data de 6 IUNIE 2018 – “Seară de film în aer liber – Eveniment Caritabil #pentruDENISA”

Acest eveniment este realizat cu scop caritabil pentru a strânge fonduri pentru colega de la medicină, Denisa LAZĂU, diagnosticată cu leucemie. Evenimentul este de o importanță majoră deoarece boala Denisei a recidivat, iar în momentul de față nu mai funcționează nici o formă de tratament pe teritoriul Europei pentru ea, astfel pe data de 19 IUNIE 2018 va merge în Statele Unite ale Americii unde i-a fost acceptat dosarul și unde urmează să primească un nou tratament. Ne dorim să sprijinim financiar acest caz, comunitatea studențească, precum și cadrele didactice în limita timpului disponibil și în același timp să petrecem un moment plăcut împreună, profesori și studenți, într-o atmosferă și un cadru cu totul nou pentru Universitatea din Oradea. Costurile incipiente pentru SUA care acoperă depozitul, biletele de avion pentru Denisa și mama ei, cazare provizorie sunt de aproximativ 30.000$. Suma care s-ar preconiza pentru tratament, este de 200.000$.

Evenimentul va avea loc MIERCURI, 6 IUNIE 2018 ora 21:00-23:30, în Campusul Universității din Oradea, pe spațiul verde de lângă lac.

Participanții la eveniment vor sta pe pături pe spațiul verde.

La finalul evenimentului se va face colecta pentru Denisa, urmând ca banii să fie transferați în contul ei.
Haideți să fim împreună alături de Denisa!

Locaţie eveniment: Campusul Universității din Oradea, str. Universităţii nr. 1, Oradea, MIERCURI, 06 IUNIE 2018, orele 21:00 – 23:30.

loading...