CJ Bihor: Incepe modernizarea drumului judetean Dobresti – Varciorog
Stiri Bihor

CJ Bihor: Incepe modernizarea drumului judetean Dobresti – Varciorog

Consiliul Județean Bihor a finalizat licitația pentru execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 767 Dobrești – Vârciorog, în lungime de 16,5 km (sectorul de drum de la km 10+940 la km 27+500), informeaza acestia intr-un comunicat

Licitația a fost adjudecată de către S.C. Carier S.R.L. în asociere cu Drumuri și Poduri Județene Cluj S.A., valoarea estimată a contractului fiind de 27.712.400,92 lei (TVA inclusă). Termenul de execuție este de 14 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Sursa de finanțare este asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Bihor.

Vicepresedintele CJ Bihor, Ioan Mang, nu scapa momentul fara a politiza orice lucrare executata din banii bihorenilor, laudandu-se cu aceasta realizare ”Continuăm să facem ceea ce le-am promis bihorenilor încă de la începutul mandatului nostru, respectiv reabilitarea și modernizarea tuturor drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean. Ne-am propus să asigurăm bihorenilor drumuri mai bune și condiții optime de circulație pe drumurile județene și ne ținem de cuvânt”.

Foto: ilustrativ