Scandal in Beius de Valentine`s Day. Un barbat a fost retinut de politisti dupa ce a agresat o tanara de 17 ani, in fata unui bar
Stiri Bihor

Scandal in Beius de Valentine`s Day. Un barbat a fost retinut de politisti dupa ce a agresat o tanara de 17 ani, in fata unui bar

La data de 15 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al  Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Delani, județul Bihor, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul serii de 14 februarie a.c., în jurul orei 21.20, în timp ce se afla în proximitatea unui local public din municipiul Beiuș, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul ar fi fost implicat într-o o altercație verbală, cu o femeie de 27 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, iar în momentul în care o tânără de 17 ani, din comuna Căbești, județul Bihor, ar fi intervenit verbal, în favoarea femeii, bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi distrus telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de 1.800 de lei.

Astfel, a fost stârnită indignarea consumatorilor din localul public în fața căruia s-a produs altercația, fiind tulburate ordinea și liniștea publică.

Altercația a fost aplanată, de îndată, de polițiștii din Beiuș, care l-au condus pe bărbatul de 30 de ani la sediul poliției, în vederea audierii, iar ulterior au dispus reținerea acestuia.

Polițiștii Poliției Municipiului Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Ne găsiți și pe Google News