RyanAir a anulat si cursa de Dusseldorf, de pe Aeroportul Oradea, incepand cu luna iunie
Stiri Bihor

RyanAir a anulat si cursa de Dusseldorf, de pe Aeroportul Oradea, incepand cu luna iunie

Oradenii care si-au cumparat bilete pentru zborurile de Dusseldorf, au neplacuta surpriza de a constata ca zborul Oradea – Dusseldorf a fost anulat, iar la o simpla verificare pe site-ul ryanair se poate observa ca incepand cu 31 mai 2018 nu mai exista zboruri, ultimele rezervari se pot face pana in 31 mai

Dar nu ne mai mira nimic, dupa ce RyanAir a anulat cursa Oradea – Londra, fara a anunta pe nimeni in prealabil, desi sustineau intr-un comunicat trimis InfoOradea, dupa anuntul facut ca va inceta zborurile de pe Aeroportul Oradea, incepand cu calendarul de iarna 2018 al companiei.

In 10 aprilie, InfoOradea anunta, in exclusivitate ca RyanAir a decis  sa anuleze cursa de Londra, motivand ca decizia este una comerciala, iata ca la nici 3 saptamani, RyanAir mai anuleaza o cursa de pe Aeroportul Oradea, cea de Dusseldorf.

In 11 aprilie am solicitat, printr-un email, directorului Aeroportului Oradea, Gheorghe Pasc, un punct de vedere asupra acestor situatii, solicitandu-i sa ne comnice si ce masuri reparatorii va lua si, de asemenea, ce penalizari va aplica companiei Ryanair. Evident, pana la aceasta data  nu am primit niciun raspuns.

interlink.ro

Singurii care au reactionat sunt cei de la Agentia de Management al Destinatiei Bihor (AMD), care a anulat un contract de publicitate incheiat cu Compania RyanAir.

Am solicitat  RyanAir sa ne explice motivele  anularii cursei de Dusseldorf, insa nu am primit pana acum un raspuns, insa banuim ca acesta  va face referire la „motive comerciale”

Asadar, zborurile externe de pe Aeroportul Oradea cad pe capete, iar conducatorii Aeroportului au ramas doar la stadiul de declaratii spunand ca „vom anunta, curand, din 2 in 2 saptamani cate o cursa externa”.

In prezent de pe Aeroportul Oradea, RyanAir mai zboara catre Barcelona, Milano si Memmingen, dar ne asteptam ca si acestea sa fie curand anulate

Vom reveni cu amanunte…

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0