Reactia RyanAir, dupa suspendarea cursei Oradea-Londra
Informatii utile

Reactia RyanAir, dupa suspendarea cursei Oradea-Londra

Dupa ce ieri, InfoOradea va anunta ca RyanAir a suspendat zborurile  pe ruta Londra-Oradea-Londra, incepand cu 31 mai 2018, informandu-si clientii de acest lucru, am solicitat un punct de vedere oficial al companiei aeriene RyanAir.

Iata ce ne-au raspuns, in cursul zilei de azi, acestia: “Deoarece revizuim continuu fiecare din cele 1.800 de rute ale noastre, din motive comerciale, ruta din Oradea către Londra Stansted nu va mai fi operată începând cu 31 mai. Cu toate acestea vom continua să operăm 4 rute către Düsseldorf Weeze, Memmingen, Milano Bergamo și Girona, acestea fiind disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”

Ca celelalte zboruri operate de RyanAir vor continua in sezonul de vara, avem rezerve, mai ales ca, la mijlocul lunii martie, aceeasi companie dadea garantii, prin intermediul unui comunicat, ca: “Vom continua să operăm 5 rute pentru programul Vara 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze și Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com” .

Intre timp, AMD Bihor a anulat contractul de publicitate cu aceasta companie, motivand lipsa de seriozitate in rescpectarea obligatiilor RyanAir.