Reglementari la Parcarea Rogerius, locurile au fost marcate in functie de timpul de parcare.
Informatii utile

Reglementari la Parcarea Rogerius, locurile au fost marcate in functie de timpul de parcare.

noriel.ro

La începutul acestei săptămâni, mai mult de jumătate din locurile de parcare de la parterul parcării D+P de lângă Piaţa Rogerius au fost marcate cu alb. În prezent, în zona superioară a parcării sunt 112 locuri cu marcaj alb, restul de 90 rămânând cu marcaj galben.

Locurile cu marcaj galben sunt de scurtă durată (maxim 2 h) și se pot ocupa prin achiziția tichetului de parcare (2,60 lei/1 h), iar cele cu marcaj alb sunt de lungă durată, pentru acestea putând fi folosite abonamentele valabile în parcările cu marcaj alb din municipiu. Locurile de la demisolul parcări D+P sunt în continuare rezervate celor care au achiziţionat abonamente pentru această parcare.

”Având în vedere că este o zonă aglomerată și că ne dorim să folosim cât mai eficient această parcare nou construită din vecinătatea Pieței Rogerius, cca 55% din locurile de parcare din zona superioară a parcării au fost trasate cu marcaj alb, astfel încât și posesorii de abonamente de parcare să poată parca pe perioada zilei în zona superioară a Parcării Rogerius”, ne-a declarat dl. Lucian Popa – directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea.

orange.ro

Citeste si: Noua parcare, de langa Piata Rogerius, se va deschide maine. Vezi cum arata – GALERIE FOTO

Primăria Oradea finalizat în cursul anului trecut parcarea D+P din vecinătatea pieții Rogerius. Parcarea cu suprafața de 5.467,76 mp are 395 locuri, fiind formată dintr-un demisol, cu o capacitate de parcare de 193 de mașini și un parter neacoperit, cu o capacitate de 202 mașini. Valoarea lucrărilor a fost de 14.363.800 lei fără TVA.