Operă, Musical și Muzică de film în aer liber la Oradea cu Laura Bretan și alți artiști de marcă
Evenimente

Operă, Musical și Muzică de film în aer liber la Oradea cu Laura Bretan și alți artiști de marcă

Primăvara aduce la Oradea pe unii dintre cei mai consacrați artiști ai momentului în cadrul evenimentului City Opera 2017.

LAURA BRETAN este cea mai tânără cântareață nominalizată la CHICAGO MUSIC AWARDS, o fetiță de 14  ani cu o voce matură de operă câștigătoare la ”Românii au talent”și finalistă la ”America’s got talent”. Laura va concerta pentru prima dată în Oradea alături de soprana Diana Oros, tenorul Hector Lopez și basul Geani Brad.

Concertul va avea loc vineri, 5 mai 2017, la ora 20:30, în Cetatea Oradea. Solistii,  alături de corul și Orchestra PROART sub bagheta dirijorului Ovidiu Niculaș vor interpreta pentru public fragmente din operele lui Mozart, Verdi, Puccini, fragmente din musical-uri celebre dar și muzica de film, gen care care a cucerit publicul în ultimii ani.

City Opera 2017 își propune să promoveze muzica de calitate și să ajute publicul orădean să redescopere frumusețea muzicii de opera.

“În felul acesta, împreună, noi și publicul nostru dorim să construim Oradea culturală, muzicală, așa cum se cuvine, raportat la istoria acestui oraș și la valorile care au luminat drumul pe care, iată, acum pășim spre viitor. Dorim o tradiție mereu încărcată de prospețime și valoare!, a declarat Ovidiu Niculaș, directorul artistic al City Opera.

Academia ProArt intenționează ca următorul eveniment City Opera să fie producția Operei Naționale Române din Cluj a cărei manager este orădeanul Florin Estefan și anume ”NABUCCO” de G. Verdi – operă în aer liber.

Biletele pot fi cumparate:

  • Lotus Center – Carrefour, Germanos, Diverta
  • Casieria Filarmonicii de Stat Oradea
  • Intrarea in Turnul Primariei Oradea

si online, pe Eventim.ro: http://bit.ly/CityOperaOradea 

loading...