Primaria Oradea dovedeste ca Ioan Mang nu este doar prost informat, ci si mincinos
Stiri Oradea

Primaria Oradea dovedeste ca Ioan Mang nu este doar prost informat, ci si mincinos

Având în vedere afirmațiile făcute de către domnul Ioan Mang în conferinţa de presă din 9 ianuarie 2018 cu privire la suma solicitată de municipalitatea orădeană Guvernului României pentru aprovizionarea cu gaz metan, aducem la cunoştinţa opiniei publice că acestea sunt lipsite de orice temei.

Astfel, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 943/6.11.2017, adresei nr. 365730 din 13.11.2017, Notei de fundamentare şi Proiectului de Hotărâre de Guvern, Primăria Municipiului Oradea a solicitat alocarea sumei de 40 de milioane de lei din Fondul național de dezvoltare aflat la dispoziția Guvernului, pentru aprovizionarea cu gaz metan și asigurarea continuității serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

Citeste si: Ioan Mang contrazis din nou, de reprezentantii Primariei Oradea

Atașat vă trimitem toate documentele amintite mai sus, care atestă că afirmația domnului Ioan Mang, conform căreia Primăria Oradea ar fi cerut doar 4 milioane de lei, nu corespunde realităţii. Din documente rezultă în mod indubitabil că nu poate fi vorba de vreo eroare materială, invocată de dl Mang ca motivaţie pentru lipsa unui ajutor mai consistent primit de Primărie de la Guvern.

interlink.ro

Documente sprijin 40 milioane lei pt. aprovizionare cu gaz metan (.pdf)

Ne găsești și pe Google News