Ioan Mang contrazis din nou, de reprezentantii Primariei Oradea
Stiri Oradea

Ioan Mang contrazis din nou, de reprezentantii Primariei Oradea

Dupa ce Primaria demonstrase ieri, cu documentele ce atesta solicitarea sumei de 40 mil. lei (40.000 mii lei – conform actelor), Ioan Mang, vizibil frustrat sau contrariat de cele demonstrate de reprezentantii primariei, a trimis in cursul serii de miercuri (unei alte publicatii locale), un screenshot cu un document, aparent descarcat de pe site-ul secretariatului guvernului, unde apare o alta suma, adica 4.000 mii lei ( adica 4 mil. lei).

Ioan Mang insista, in baza unui document, ca Primaria “a primit cat a cerut”, adica 4.000 lei, declarand pentru bihon.ro ca “Guvernul a dat fiecărei primării cât a cerut. Din câte am văzut, Primăria Oradea a cerut 4 milioane, aşa că a primit 4 milioane de lei

In replica, Primaria a transmis, in aceasta dimineata, 11.01.2017,  adresa trimisa catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerul Economiei, prin care solicita sprijin financar de 40 milioane lei pentru “pregatirea sezonului de incalzire 2017-2018, pentru lata in avans a gazului natural si asigurarea continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica a populatiei“, inregistrata la data de 26.10.2017

Adresa cerere 40 milioane ajutor gaz 1

 

Adresa cerere 40 milioane ajutor gaz 2

Din documentul de mai sus, se poate trage concluzia ca, la redactarea continutului, de pe site-ul SGG al Guvernului, s-a produs o eroare de scriere si astfel, Ioan Mang, profitand de acest lucru, a incercat sa arate ca munceste, punandu-se intr-o situatie cel putin penibila.

De altfel, cam toate pozitiile dlui. Mang sunt la nivel declarativ cu argumente subrede sau fara argumente, plecand chiar de la promisiunea facuta in urma cu 2 ani, cand se lauda ca are un proiect pentru Oradea, mai bun decat cel a lui Bolojan si ca acesta va fi prezentat presei intr-o zi de marti si care evident nici pana in ziua de azi nu a mai venit, aruncand pisica in curtea colegilor domniei sale, documentul aflandu-se in lucru ba la Liviu Sabau Popa, ba la eurodeputatul Emilian Pavel.

Aasadar “Suma de 4.000 mii lei (4 milioane lei), care apare pe site-ul guvernului este o “eroare materială” de care nu se face vinovată Primăria municipiului Oradea, aşa cum a susţinut dl Ioan Mang”,  ne-a declarat Viceprimarul Florin Birta.

Citeste si: Primaria Oradea dovedeste ca Ioan Mang nu este doar prost informat, ci si mincinos

loading...