Pianistul Andrei Irimia concertează în Oradea
Evenimente

Pianistul Andrei Irimia concertează în Oradea

Pianistul Andrei Irimia va concerta in Oradea, pe data de 12 august, incepandu cu ora 20, la Teatrul Arcadia.

Bilete disponibile pe https://shorturl.at/bcsQV

După succesul albumului Nuit Minimaliste, în care au predominat compozițiile solo și liniile melodice minimaliste, pianistul Andrei Irimia a lansat un nou album, un mix complex de pian cu violoncel și vioară.

Noul album continuă îmbinarea preponderentă a minimalismului cu muzica clasică contemporană și este o nouă provocare la introspecție, o invitație la libertatea de a simți emoţii mai puternice. Este o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o descoperire a unor emoții noi, neașteptate.

Prin intensitatea muzicii și a tempo-ului, muzica de pe albumul „All Strings Attached” are rolul de a conecta ascultătorii la propriul sine, și de a-i purta într-o călătorie către univers, către trecut și către propria imaginație.

Fiecare piesă este creată din sunete familiare, intime, și spune o poveste pe care și-o construiește fiecare ascultător.

Muzica de pe “All Strings Attached” este susținută și de o sesiune video live înregistrată în studio, ce poate fi vizualizată aici: https://youtu.be/pFOLZ-JWNjo

Andrei Irimia va fi acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

 

Ne găsiți și pe Google News