Ce punem în bagajul de vacanță
Diverse

Ce punem în bagajul de vacanță

Cea mai bună perioadă a anului, vacanța de vară, este în plină desfășurare. Probabil că ai făcut deja rezervările și știi destinația, așa că nu îți mai rămâne decât să îți pregătești bagajul.

Pentru a nu pleca cu exagerat de multe lucruri la tine, fă-ți o listă cu obiectele esențiale, încearcă să le prioritizezi și să faci combinații astfel încât să obții mai multe outfit-uri. Mai jos ți-am pregătit o listă cu ceea ce nu ar trebui să îți lipsească atunci când pleci la drum.

Basics

Șapca, pălăria, câteva perechi de pantaloni scurți și protecția solară sunt produse de nelipsit din bagaj, indiferent de destinație. Evident, trebuie să adaugi și câte un tricou Tommy Hilfiger pe listă pentru a-ți completa ținuta sau, de ce nu, o cămașă. Întră pe site-ul Fashion Days și alege ceea ce crezi că ți se potrivește, fără să te deplasezi în magazin, economisind, astfel, timp prețios. Alege materiale prietenoase cu pielea, cum ar fi bumbacul, pentru a lăsa pielea să respire și pentru a evita momentele neplăcute în care urmele de transpirație se pot observa cu ușurință în zona axilelor, pieptului sau spatelui. În ceea ce privește culoarea, ideale ar fi nuanțele deschise în timpul zilei, pentru a nu atrage razele soarelui, iar spre seară poți opta și pentru cele închise. Este știut faptul că negru absoarbe căldura, iar albul și culorile deschise în general păstrează o temperatură potrivită a corpului.

Încălțămintea comodă vs cea elegantă

O pereche de teniși nu ar trebui să lipsească din bagaj, în primul rând pentru confortul pe care îl oferă. Poți alege variante cu talpă joasă, clasică, din piele sau material textil, în funcție de stilul tău. Asortează-i cu o pereche de jeanși sau un șort și cu siguranță mereu vor fi o idee bună. În cazul în care, seara, spre exemplu, ieși la o întâlnire, poți să optezi pentru o cămașă, o pereche de pantaloni chino și o pereche de încălțări tip pantof sau, de ce nu, niște mocasini. În cazul în care vrei să practici vreun sport specific zonei în care ești, verifică specificațiile pantofilor înainte de a-i achiziționa, pentru a te proteja de posibile accidentări. La finalul pregătirilor, nu uita că cel mai important este să te simți bine în pielea ta cu orice ai alege.

Ochelarii de soare

Este bineștiut faptul ca razele soarelui sunt dăunătoare pentru ochi și că ochelarii de soare sunt un mod de a-i proteja. Alege modele cu protecție care sa filtreze cel putin 95% (pana la 100%) din radiatiile UV, iar dacă marcajul lipsește, ochelarii nu sunt în conformitate cu normativele europene și îți poți pune în pericol vederea. Nu uita că alegerea culorii lentilei este o decizie personală bazată pe preferințe, deoarece de culoarea lentilei depinde cât de fidel vei percepe celalalte culori din jurul tău și cum vei vedea contrastele.

Ne găsiți și pe Google News