Persoane disparute! Doua oradence sunt date disparute de familie si cautate de politisti
Stiri Oradea

Persoane disparute! Doua oradence sunt date disparute de familie si cautate de politisti

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 23 noiembrie a.c., de familia unei femei de 35 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor – GHENGHIU MĂDĂLINA IOANA – că, în cursul zilei de 19 noiembrie a.c., aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

  • SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 55 de kg., constituție normală, faţă rotundă, ochi căprui, ten deschis, păr roșcat, lung.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, cu guler alb, blugi albaștri, pantofi sport roz.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 25 noiembrie a.c., de familia unei femei de 67 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor – DEZSI KATALIN – că, în cursul zilei de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri, revenind sau fiind găsită de polițiști de fiecare dată.

  • SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 70 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi albaștri, ten deschis, păr vopsit blond. Ca semn particular, îi lipsesc mai mulți dinți din partea superioară.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, pantaloni negri, pantofi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Ne găsiți și pe Google News