Patru migranţi, ascunşi în lada de sculea unui camioan, depistaţi on Vama Bors
Stiri Bihor

Patru migranţi, ascunşi în lada de sculea unui camioan, depistaţi on Vama Bors

În ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor desfăşurate la graniţa cu Ungaria, poliţiştii de frontieră arădeni şi bihoreni au depistat treizeci și patru de cetăţeni străini, proveniţi din Afganistan și Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria pe jos sau ascunşi în automarfare. 

Patru dintre ei au folosit ca loc de ascundere lada cu scule a unui camion, sperând să treacă neobservaţi de poliţiştii de frontieră.

 În data de 24.11.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean bulgar, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, băuturi alcoolice pentru o societate din Rusia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în lada cu scule a semiremorcii, patru cetăţeni străini.

Persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, solicitanți de azil în România.

Ne găsiți și pe Google News