Parlamentar la Raport – Deputatul PNL Bihor si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2022
Janos Kiss

Parlamentar la Raport – Deputatul PNL Bihor si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2022

Deputatul PNL Bihor, Janos Kiss si-a prezentat raportul de activitate parlamentara pe anul 2022, printr-o postare facuta pe o retea de socializare

Iată că vin în fața dumneavoastră, a celor care mi-ați acordat încrederea, cu primul meu raport de activitate, în calitate de deputat în Parlamentul României.  Recunosc că, din interior, instituția este cu totul altfel în ceea ce priveste nivelul de organizare si volumul de muncă față de percepția publică, percepție care de multe ori este una deloc măgulitoare.

După cum stiți, anul trecut a fost unul cu multe provocari generate atât în plan medical, dar și în plan economic și politic.

Deși se pot scrie pagini întregi, ca să nu vă plictisesc cu detalii tehnice, voi încerca să fac un rezumat cât mai succint al activității mele,  atat din Camera Deputaților, cât și în teritoriu.

Asadar, activitatea mea de deputat PNL Bihor și membru în  Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, se transpune în cifre astfel:

  • Luari de cuvânt – 5
  • Declarații politice – 3
  • Propuneri legislative inițiate – 41, din care 5 promulgate legi
  • Întrebări și interpelări – 2

 

Mi-am început prima sesiune parlamentară într-o perioadă dominată de problemele generate de pandemie, iar obiectivul nostrum prioritar, al tuturor, a fost să limitam pierderile de vieți omenești.

Pe toată perioada anului trecut am fost prezent la biroul parlamentar unde am preluat de la dumneavoastră diverse probleme, sugestii, propuneri concrete, pe care le-am transmis către Guvern sau instituțiile abilitate, am stat de vorbă cu majoritatea miniștrilor, pentru a le aduce la cunoștință diverse situații, pentru a le cere să vină cu soluții, sau să accepte propunerile noastre.

Aceste discuții s-au materializat, adesea, în prevederi conținute în ordonanțe ori hotărâri de guvern, în metodologii și proceduri specifice, spre satisfacția celor care le-au sesizat și care au apreciat că sunt luați în serios și ascultați.

Am avut întâlniri cu toți primarii din circumscripția electorală a Țării Beiușului, am identificat împreună cu aceștia problemele pe care le întâmpină în atingerea obiectivelor asumate la începutul mandatului lor, încercând, și chiar reușind de cele mai multe ori, să implementăm soluții astfel încât să le fie mai ușor să-și ducă mandatul la îndeplinire..

Prin urmare, a fost un  an plin de provocări, de realizări, de frustrări, dar și de reușite, iar munca mea va continua, pentru voi, cei care m-ați trimis în parlament și pentru toți românii.

Detalii ale activității mele pot fi consultate aici: https://bit.ly/3rVIvno

Ne găsiți și pe Google News