Oradenii sunt asteptati sa participe maine, 14.03 de la ora 12:00, la evenimentul „Faleza Florilor – Oradea”, o actiune civica de igienizare a malurilor Crisului
Evenimente

Oradenii sunt asteptati sa participe maine, 14.03 de la ora 12:00, la evenimentul „Faleza Florilor – Oradea”, o actiune civica de igienizare a malurilor Crisului

Maine, de la ora 12:00, va avea loc un eveniment inedit pentru Oradea, intitulat „Faleza Florilor – Oradea„. Organizatorul acestui eveniment si-a propus ca, in colaborare cu A.B.A. Crisuri si Primaria Oradea sa ecologizeze si sa igienizeze malurile Crisului Repede. 

De asemenea, organizatorul, grupul de initiativa civica Oradea Suntem Noi, impreuna cu initiatorul Ioan-Popa Baciu, isi propune sa determine cateva sute de oradeni sa adopte cate un ghivechi, aflat pe balustrada de piatra a malului, in care doritorii pot planta flori.

Evenimentul se va desfasura pe durata unei saptamani si va avea 3 actiuni. Marti, 14.03, cu ocazia Zilei Internationale a Raurilor, cu sprijinul A.B.A. Crisuri si a Primariei Oradea, se va desfasura o prima actiune de igienizare a malurilor, dinspre Podul Decebal spre centrul orasului. A doua actiune, care se va desfasura sambata, 18.03 de la ora 12:00, se va face cu sprijinul oradenilor, care vor continua actiunea inceputa de autoritati si oradeni, in data de 14.03. A treia actiune va fi marti 21.03, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, cand, cu sprijinul ABA Crisuri si a Primariei Oradea, se va finaliza actiunea de igienizare a malurilor.

Calendarul evenimentului Faleza Florilor – Oradea

  • Marti 14.03 / ora 12:00 – Ziua Internationala a Raurilor – Cu sprijinul ABA Crisuri si a Primariei Oradea, se vor igieniza malurile Crisului
  • Sambata 18.03 / ora 12:00 – Pentru cei care nu pot veni in cursul saptamanii, actiunea va continua si sambata
  • Marti 21.03 / ora 12:00 – Ziua Mondiala a Apei – Cu sprijinul ABA Crisuri si a Primariei Oradea, fiecare dintre noi poate adopta un ghivechi in care sa planteze flori.

Prima intalnire va avea loc marti 14.03.2017, la ora 12:00, in parcarea de langa Vandana (Podul Decebal), de pe strada Sovata. 

La acest eveniment sunt binevenite si societati comerciale sau alte institutii ale administratiei locale sau centrale din Oradea.

Ne găsiți și pe Google News