Mihai Margineanu in concert live, maine 15.03, la Grand Palace in Oradea
Evenimente

Mihai Margineanu in concert live, maine 15.03, la Grand Palace in Oradea

evomag.ro

Just For Fun Events vă invită miercuri, 15 martie, ora 20:00, la Grand Palace Oradea, la un concert live marca Mihai Mărgineanu.

Concertul face parte din Turneul Național „Clandestin” și este al treilea concert din acest turneu, dupa Timisoara si Arad. Alături de cel margineanu afismai noncomformist Band, maestrul Mihai Mărgineanu va susține un spectacol în stilul propriu. Următoarele orașe pe harta turneului sunt Arad, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu..  

Având mai mult de 10 ani de când (în)cântă, unicitatea cu care compune și interpretează melodiile fac din Mihai Mărgineanu unul dintre cei mai buni cântăreți de folk din România. De la clasica „Mă iubește femeile” până la „Melci, scoici, raci, craci” și „Zarița Zanga”, repertoriul marelui Mărgineanu este divers și, de cele mai multe ori, inspirat din folclorul urban.

decathlon.ro

Spectacolele vor fi susținute de Mihai Mărgineanu alături de celebra trupă de artiști cu care împarte scena, dar și de invitatul permanent al acestora, micul-mare chitarist Alex Mușat, finalistul concursului “Vocea Romaniei”

 Alex Mușat a fost acceptat de Berkeley din Statele Unite și i s-a acordat o bursă de studii de 50% din costurile anuale de către prestigioasa universitate muzicală americană. Unul dintre țelurile turneului este acela de a strânge banii necesari pentru ca Alex să înceapă studiile cât mai curând.

Banda, după cum a fost poreclită trupa protagonistului Mărgineanu, este formată din aceiași artiști pe care i-ați mai văzut alături de acesta și datorită cărora scena vibrează la fiecare concert, iar spectatorii zâmbesc fericiți de la primul acord până la ultimul.

Just For Fun Events este o companie cu o experiență vastă în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național.

Mai multe informații despre eveniment și bilete pe pagina de Facebook a evenimentului

Informatii și rezervări la: 0748 228 822 sau 0722 390 091.

Biletela s-au pus in vanzare si se pot achizitiona de la Grand Palace sau online