Oradean surprins de radar, pe DN 1 in apropiere de localitatea Urvind, circuland cu 161 km/h
Stiri Bihor

Oradean surprins de radar, pe DN 1 in apropiere de localitatea Urvind, circuland cu 161 km/h

Joi, 3 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 124 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 53.670 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate trei tamponări. 

79 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 17 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 26 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

interlink.ro

Astfel, joi, 3 septembrie a.c., la ora 18.08, pe D.N.1, între localitățile bihorene Uileacu de Criș și Urvind a fost depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 161 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Ne găsești și pe Google News