Oradea si judetul Bihor prezente, la Debrecen, la cel mai mare Targ Regional de Turism din Ungaria (FOTO)
Turism

Oradea si judetul Bihor prezente, la Debrecen, la cel mai mare Targ Regional de Turism din Ungaria (FOTO)

In perioada 24-26 martie 2017, Oradea, prin Asociatia de Promovare a Turismului din Oradea si Regiune (APTOR) si judetul Bihor, prin Agentia de Management al Destinatiei Bihor, sunt prezente in Debrecen, la cel mai mare Targ Regional de Turism al tarii vecine.

Oradea s-a  prezentat publicului prin Visit Oradea, Baile Felix, Cetatea Oradea si Episcopia Romano-Catolica, aceasta din urma fiind prezenta pentru a promova evenimentul: “Anul jubiliar Sfantul Ladislau“, iar judetul Bihor, si-a prezentat oferta turistica a judetului dar si zborurile  de pe Aeroportul International Oradea.

Destinația Oradea – Băile Felix este prezentată prin ediția a treia a materialului Oradea, Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale, prin diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști.

“Pe lângă punctele de atracție consacrate până acum, frumusețile naturale, patrimoniul architectural și gastronomia specifică Țării Bihorului, noutatea prezentată la stand vizitatorilor a fost oferta bogată în cursele externe, ce urmează să fie operaționale de pe Aeroportul Internațional Oradea”, spun reprezentantii CJ Bihor.

“Prezenta la acest targ regional este importanta pentru noi, pentru ca Oradea este un oras turistic, iar agentiile de turism din tara vecina trebuie sa stie ca pot organiza sejururi si circuite turistice la noi, in contextul in care Oradea s-a schimbat, la fata, foarte mult in ultimii 2 ani”, ne-a declarat Mihai Jurca, directorul APTOR (Visit Oradea).

Participare bogata a Destinatiei Oradea la targurile internationale din 2017

Anul acesta Oradea si Baile Felix au participat la Târgul de Turism din Viena –  Ferien Messe – 12.01.2017-15.01.2017, Viena Austria, la Târgul de Turism din Tel Aviv – IMTM- 07.02.2017-08.02.2017 si la Târgul de Turism al Romaniei din București- 16.02.2017-19.02.2017, Targul International de Turism de la Budapesta – 2-5 martie.

In 2017, APTOR (Visit Oradea) va mai participa la Targul de Turism International BIT Milano, intre 2 si 4 aprilie,  Tourism Leisure Hotels aprilie 2017 – Chisinau, intre  6 si 9 aprilie, Targul de Turism de la Londra WTM, intre 6 si 8 noiembrie si Targul de Turism Tour&Travel de la Varsovia, care se va tine intre 23 si 25 noiembrie 2017.