Oradea, Baile Felix si judetul Bihor, promovate la Targul International de Turism de la Budapesta
Turism

Oradea, Baile Felix si judetul Bihor, promovate la Targul International de Turism de la Budapesta

Oradea – Baile Felix, prin APTOR, au fost prezenti, in perioada 02-05 martie, la Budapesta la Targul International de Turism “Utazas“, considerat cel mai mare eveniment de promovare turistica din tara vecina. 

Visit Oradea a fost prezenta in standul Romaniei, alaturi de judetul Bihor, care a fost regiunea partenera a standului Romaniei

Oradea s-a  prezentat publicului prin Visit Oradea, Baile Felix, Cetatea Oradea si Episcopia Romano-Catolica, acestia din urma participand la acest targ, avand in vedere ca anul 2017 este anul Sf. Ladislau.

La acest targ, unde au fost inregistrati peste 20.000 vizitatori, conform organizatorilor, Oradea a prezentat brosura “Oradea – Capitala Art Nouveau“, iar Cetatea Oradea si-a prezentat mesterii locali. Judetul Bihor, prezent prin AMD Bihor si CNIPT, a prezentat destinatiile turistice, arta, prin mesterii populari, cultura si specialitatile gastronomice.

APTOR, a avut, de-a lungul perioadei prezente la targ, diverse intalnirii, cu agentii de turism si ziaristi, promovand cat mai eficient Oradea.

Anul acesta Oradea si Baile Felix au participat la Târgul de Turism din Viena –  Ferien Messe – 12.01.2017-15.01.2017, Viena Austria, la Târgul de Turism din Tel Aviv – IMTM- 07.02.2017-08.02.2017 si la Târgul de Turism al Romaniei din București- 16.02.2017-19.02.2017.

Citeste si: Oradea – Băile Felix vor participa impreuna la targurile de turism din 2017

loading...