Oradea isi pretuieste batranii. Viceprimarul Florin Birta a premiat familiile care au sarbatorit “Nunta de Aur”
Diverse

Oradea isi pretuieste batranii. Viceprimarul Florin Birta a premiat familiile care au sarbatorit “Nunta de Aur”

Ieri, 1 septembrie 2017, în sala festivă ,,Traian Moşoiu”, Primăria municipiului Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr. 68/2008, a organizat a patra festivitate de premiere din anul 2017 a familiilor  care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 53 familii care şi-au sărbătorit ,,NUNTA DE AUR”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Viceprimarul Florin Birta s-a adresat celor prezenți la acest eveniment: ”Mă bucur să fiu azi, aici, alături de d-voastră la sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie, a 50 de ani petrecuți împreună la bine și la rău. Este o sărbătoare atât pentru noi ca administrație publică, cât și pentru noi personal, pentru că și noi avem părinți, avem bunici, care ne-au călăuzit pașii în viață și cărora le suntem recunoscători. De fiecare dată când particip la oficierea unei cununii, le spun celor care își unesc destinele, să se bucure și să își aducă aminte cu plăcere și emoție de aceste momente și peste 50 de ani. Vă urez un sincer ”La mulți ani împreună!” cu sănătate și fericire alături de toți cei dragi d-voastră”.

Reamintim  cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare  cereri, la camera 12 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine  la numărul de  telefon 0259/408.824.

loading...