Cum arata noul Duster, generatia a doua. Imagini cu interiorul si exteriorul SUV-ului romanesc
Diverse

Cum arata noul Duster, generatia a doua. Imagini cu interiorul si exteriorul SUV-ului romanesc

chilipirul-zilei.ro/
Noua generatie Duster, despre care au aparut primele impresii s-a dezvoltat mult fata de predecesorii lui, este mai mare si cu un aspect mai performant. SUV-ul va fi prezentat luna aceasta la salonul Auto de la Frankfurt.

Nou Duster păstrează brandul recunoscut al modelului, cu stil robust, și o personalitate puternică, scoasă în evidență de elementele ranforsate ale caroseriei și de noua culoare Atacama Orange, disponibilă în premieră pe Duster. Dacă despre informații tehnice nu poate fi vorba, deocamdată, designul interior si exterior a fost dezvalui de catre cei de la Renault. Iată care sunt principalele noutăți pe care le va aduce designul revizuit al lui Duster, scrie auto-bild.ro

Dacia Duster a fost comercializat până în prezent în peste un milion de exemplare, fiind unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa. Prezentarea oficială a modelului va avea loc pe 12 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Tot atunci vom avea parte si de primele imagini complete cu interiorul lui Duster, dar și date tehnice detaliate.

decathlon.ro