Oradea – Băile Felix vor participa impreuna la targurile de turism din 2017
Turism

Oradea – Băile Felix vor participa impreuna la targurile de turism din 2017

Oradea – Băile Felix vor fi prezente, la pachet, la targurile de turism din 2017, ca destinație turistică de weekend și nu numai. Este absolut necesară pentru dezvoltarea turismului local și implicit a economiei locale. Pentru a maximiza rezultatele unei activități de promovare sau comunicare este foarte importantă participarea la târgurile de turism internaționale si naționale.

Participarea este realizată de către Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune. La fel ca și până acum, și în acest an vom oferi vizitatorilor și materiale de promovare ale obiectivelor turistice din județul Bihor, pe care le vom solicita înainte de fiecare eveniment.

Anul acesta, Oradea – Băile Felix va participa la cinci târguri internaționale (Viena – Austria, Tel Aviv – Israel, Budapesta – Ungaria, Chișinău – Moldova și București).

Târgul de Turism din Viena –  Ferien Messe – 12.01.2017-15.01.2017, Viena Austria

Cu mai bine de 150.000 de mii de vizitatori, 780 de expozanți din 70 de țări, Târgul Internațional de Turism „Ferien Mess” – Viena este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă. 

Prima participare a destinației Oradea – Băile Felix la târgul de la Viena a avut loc în anul 2015, când a fost orașul partener la standul României. Ediția 2017 reprezintă pentru Oradea a treia prezență în cadrul acestui târg.

Destinația Oradea – Băile Felix va fi prezentată prin ediția a treia a materialului Oradea, Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale, prin diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști.

Oradea – Băile Felix – Bihor va prezenta oferta turistică 2017 în standul României.

Târgul de Turism din Tel Aviv – IMTM- 07.02.2017-08.02.2017

Tel Aviv, Israel. Târgul de Turism ”International Mediterranean Tourism Market” este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu. Este destinat atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg, participând circa 1450 de expozanți din 40 de țări.

Destinația Oradea – Băile Felix este prezentă la acest târg de turism pentru a doua oră, participarea se face în cadrul standului României, cu informații turistice din zonă, broșura Capitala Art Nouveau & a Băilor Termale (ediția 2017), diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice cât și prin întâlniri cu agenții de turism.

Târgul de Turism din București- 16.02.2017-19.02.2017

Destinația Oradea – Băile Felix – Bihor este prezentată pentru a cincea oară consecutiv la Târgul de Turism din București. Oferta turistică va fi prezentată printr-un stand propriu, cu un design atractiv, care să îmbine cele trei destinații, Oradea – Băile Felix – Județul Bihor. La stand vizitatorii vor găsi atât materiale de prezentare a atracțiilor turistice cât și oferte de cazare, tratamente și activități de petrecere a timpului liber.

În cazul standului de la București, acesta este construit și promovat alături de Centrul Național de Informare și promovare turistică Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

Târgul Internațional de Turism de la Budapesta – Utazás 2017- 02.03.2017-05.03.2017

Budapesta, Ungaria.  Cu peste 40.000 de mii de vizitatori, mii de reprezentanți ai celor mai importanți operatori de turism, 500 de expozanți din 30 de țări, târgul Turism „Utazas – International Tourism Exhibition”- Budapesta este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Ungaria, în această perioadă. 

Oferta Oradea – Băile Felix va fi prezentă pentru a treia oară în cadrul standului României printr-un info desk care va cuprinde ofertele turistice pentru anul 2017.

În anul 2016, Oradea – Băile Felix a realizat o serie de acțiuni de promovare a destinației pe piața din Ungaria. In prima parte a anului au fost organizate două prezentări, prima cu presa de turism și a doua cu agenții de turism. De asemenea au fost organizate patru vizite de studiu – două pentru jurnaliști si două pentru Tour Operatori și agenții de turism.

Târgul Turism Leisure Hotels Chișinău, 06.04.2017 – 09.04.2017

În premieră Oradea – Băile Felix va fi prezentată ca destinație turistică la singurul proiect expozițional din Moldova, în domeniul turismului – TOURISM.LEISURE.HOTELS.

Oferta Oradea – Băile Felix – Bihor va fi prezentă în cadrul standului României printr-un info desk, unde vizitatorii vor putea afla informații despre atracțiile turistice, oferte de cazare, activități de petrece a timpului liber și tratamente/spa.

Materiale de prezentare a ofertei turistice la târgurile de turism, 2017

  • Oradea Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale, ediția 2017. Acest material este broșura oficială de prezentare a orașului Oradea și a Băile Felix. In această ediție au fost introduse elemente noi de gastronomie, evenimente și o categorie nouă, Oradea – River Side.
  • Oradea Ghid turistic de buzunar

Un material care prezintă Oradea și împrejurimile, de la distracții până la oferte de relaxare și spa. Ghidul are o forma specială pentru a putea fi folosit și transportat ușor de către deținători. Oradea Ghid de buzunar poate fi achiziționat de către doritori din punctele de vânzare a presei (centrale), obiectivele turistice, hoteluri și Librăria Gutenberg, la prețul de 9 lei.

Oradea City Card

Un pachet turistic care cuprinde:

  • Card de transport public pentru o persoană, valabil 48 de ore în Oradea, Băile Felix și 1 Mai.
  • Broșură cu reduceri. Reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice. Oferte speciale și reduceri la distracție, shopping în peste 40 locații partenere. Ofertele sunt valabile până la finalul lunii MAI 2017.
  • Hartă turistică. Toate reperele turistice importante din Oradea într-un singur loc.

Oradea City Card poate fi achiziționat de către doritori din punctele de vânzare a presei (centrale), obiectivele turistice, hoteluri și punctele de vânzare a transportului în comun (centrale), la prețul de 9 lei.

  • Harta Oradea
  • Oradea City App

Lansată în ianuarie 2015, aplicația Oradea City App a fost actualizată în luna noiembrie 2016. Cei care instalează aplicația pe dispozitivul mobil vor putea găsi aici informații privind atracțiile turistice ale orașului, diverse trasee în Oradea, evenimentele culturale care au loc în oraș, precum și posibilitățile de cazare și masă disponibile. Ca instrumente utile, aplicația oferă o hartă a automatelor și spațiilor de parcare, o listă a firmelor care închiriază mașini, o listă cu ATM-uri, servicii medicale, service auto, spa-uri etc.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS. Alte materiale de prezentare ale obiectivelor turistice: Cetatea Oradea, Sinagoga Zion și turnul Primăriei Oradea.

Toate materialele sunt editate în mai multe limbi: RO, EN, HU și DE.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News